≫ 

Dali gol rukom, pa se bunili što nije priznat: Bura u Šapcu, sudija Široki se unosio u lice igraču

I Napredak je odneo pobedu protiv fenjeraša, Mijić dvostruki strelac

  • 4

Fudbaleri Napretka poslednji su u nizu koji su uzeli "sigurne" bodove protiv "prežaljene" Mačve, Kruševljani su slavili kao gosti sa 2:1 zahvaljujući dvostrukom strelcu Milošu Mijiću, a meč je, osim toga, obeležila i nervoza posle poništenog gola domaćeg tima.

Poradovali su se igrači trenera Dragana Aničića kada je lopta završila u mreži Kruševljana, ali je čak i prvi utisak bio da je pogodak neregularan jer je nesuđeni strelac igrao rukom i preusmerio je u mrežu.

Međutim igrači Mačve su krenuli ka centru u slavodobitnom raspoloženju, ponadali se da su došli do egala, međutim trik im nije uspeo.

Pobunili su se gosti kod pomoćnika i dobili potvrdu da je gol neregularan, pa su onda kod istog mahača dotrčali i igrači Mačve - sa suprotnom tvrdnjom, da bi na kraju glavni arbitar Zoran Široki, nakon konsultacije sa asistentom, poništio pogodak.

Njegova konačna odluka je izazvala negodovanje kod Šapčana, bilo je i unošenja u lice sudiji Širokom, koji nije ostao dužan provokatorima. Sve je ipak prošlo bez težih sankcija, jedino je Obrovac kao najglasniji i zaradio javnu opomenu.

Mačvi je ovo bio već deveti poraz ove sezone iz 12 utakmica, a Napretku tek druga pobeda.

U drugom meču večernjeg programa Proleter i Voždovac su u novom sadu podelili bodove (1:1). Domaćin je poveo preko Leandra u 5. minutu, ali je bod upornim gostima doneo Dragan Stoisavljević pogotkom u 88.

Superliga, 12. kolo

Bačka - Inđija 1:2

Novi Pazar - Rad 2:1

Zlatibor - Vojvodina 0:2

Mačva - Napredak 1:2

Proleter - Voždovac 1:1

Crvena zvezda - Javor 21.00

Ponedeljak

Metalac - Radnik 17.00

Radnički Niš - Partizan 17.00

Spartak - Mladost 17.00

TSC - Čukarički 17.00

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nscz

    25. oktobar 2020 | 20:29

    Grobarska posla! Zna se ko vrsi pritisak kuka i zali se na sudije.

  • N

    25. oktobar 2020 | 18:26

    Zasto sudija menja odluku pod pritiskom igraca? Sta li su mu rekli?

  • Saša

    25. oktobar 2020 | 22:24

    Pomoćni sudija je trebao da intervenise odmah a ne posle napada gostujućih igrača. Ovo je gore nego cirkus. A da zlo bude veće ni pomoćni sudija nije video ništa već je četvrti sudija rekao da je ruka. Svako ko ima oči vidi a ne prvo priznaje pa onda je ofsajd pa onda igrao rukom. Postali su kao zvezda pobeđuju na silu boga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA