≫ 

Na utakmici se umalo nisu pobili, dok su na konferenciji Lazetić i Đorđević "okrenuli drugi list"

Ni reč o sukobu koji su imali tokom meča

  • 1

Nerealne scene viđene su u ponedeljak veče u srpskom fudbalu, kada se treneri Metalca Žarko Lazetić i Radnika Slavoljub Đorđević umalo nisu potukli tokom utakmice u Gornjem Milanovcu.

Verovatno i bi, da se obezbeđenje nije umešalo i sprečilo tuču pomenutih trenera koji na konferenciji za medije nisu rekli ni reč o sukobu.

- Ja sam trener i moram da se fokusiram samo na fudbal, na fudbalske stvari sa terena. Ovo je bilo najslabije poluvreme (prvo) u polusezoni. Momcima sam na poluvremenu rekao "kako igramo, dobro je što gubimo samo 1:0." Kao i da imamo priliku u nastavku da popravimo stvari - rekao je Lazetić i dodao:

- Moram da istaknem i to da sam jako ponosam na svoje igrače kako su izgledali i kako su se borili protiv svega i da im čestitam što su uspeli da barem osvoje bod, kada već nismo mogli do pobede.

S druge strane, ni Đorđević se nije dotakao situacije iz 76. minuta.

- Hteo bih da čestitam Metalcu za sve što su postigli od početka prvenstva. Kao što sam rekao u najavi, uz Proleter su najveće iznenađenje. Generalno možemo da budemo zadovoljni sa bodom, uzeli bi ga da su nam ponudili pre meča, ali nikada ne možete da budete zadovoljni kada ispustite pobedu.

- Što se tiče nekih drugih stvari, dobro smo analizirali Metalac i dali smo gol u prvom poluvremenu. Drugo poluvreme smo ih svesno pustili da igraju da bi imali prostor da napadnemo dubinu. Imali smo polukontre i prekide gde smo jako loše radili - jasan je bio Đorđević.

>>> Posle pobede nad Realom usred Madrida, Šahtjoru je značajno poraslo samopouzdanje, pa ima velike ambicije i večeras (18.55) protiv Intera. Kvota na keca je čak 4,30, dok je na dvojku 1,85, a na iks 3,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Šahtjor - Inter.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    27. oktobar 2020 | 21:16

    A onom psihopati što dobi crveni 2 godine suspenzije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA