≫ 

Zvezda ima još jednu garnituru za Ligu Evrope: Opet dominiraju zvezdice preko celog dresa!

Ovo je peta garnitura dresova za ovu sezonu i još jedno interesantno rešenje

  • 18
Foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je prethodnih sezona pažljivo radila na dizajnu svojih dresova i dobar deo navijača zadovoljan je kako su izgledale crveno-bele i teget kombinacije od 2017. godine do sada.

Klub iz Ljutice Bogdana je 2017. igrao Ligu Evrope, pa dvaput Ligu šampiona i sada je opet startovao takmičenje u LE i tim povodom predstavio rezervnu varijantu dresa za to takmičenje.

Još jedno teget rešenje, sa zanimljivim printom jer su po majici poređane diskretne vertikalne linije i na njima zvezdice u dugom nizu.

Nešto slično je bilo uzeto kao rešenje i pre dve godine kada su zvezdice na sličan način bile utisnute na potpuno crvenom dresu u kom se Zvezda suprotstavila Napoliju u gostima.

Ove sezone je sa motivom orla predstavljen još jedan teget dres, a pored toga, tu su i dve crveno-bele kombinacije, od kojih je jedna za Ligu Evrope i još jedan potpuno crveni dres.

Najnovija teget garnitura dresa je za sada izložena u zvaničnoj prodavnici srpskog šampiona, koji će u četvrtak uveče igrati drugi meč grupe L u Ligi Evrope. Rival će biti Slovan iz Libereca.

Zvezda je u prvom kolu poražena od Hofenhajma u Nemačkoj, tako da će meč sa Slovanom biti prvi koji će tim Dejana Stankovića igrati kao domaćin.

Video: Nišlije zalile alkoholom pobedu nad Partizanom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA