≫ 

Da li Benzema ovako i za Jovića naređuje? Francuz rekao saigraču da nikako ne dodaje loptu Brazilcu

Najbolji igrač Reala nije bio zadovoljan igrom Vinisijusa pa je u poluvremenu savetovao zemljaka Mendija da ne gura loptu ka krilnom napadaču

  • 12
karim benzema Foto: twitter/GFFN

Real Madrid je nekako uspeo da izbegne novi poraz u Ligi šampiona, sa dva gola u samoj završnici meča sa Borusijom "kraljevski klub" se spasao veće neprijatnosti, ali je generalni utisak o igri Madriđana ponovo loš.

Ne funkcioniše mnogo toga u igri Zidanovog sastava, i u Menhengladbahu je škripalo u svim fazama igre, te je u poluvremenu najbolji igrač Karim Benzema na sebe preuzeo ulogu trenera, a da je mogao, jednog igrača bi amputirao iz tima. To je zapravo i pokušao.

Naime, sunarodniku Mendiju je savetovao da ne odigrava Vinisijusu, jer mu se nije dopalo kako igra Brazilac. Bio je prilično jasan u razgovoru sa Mendijem šta raditi sa Vinisijusom.

- Brate, nemoj da mu odigravaš. Kunem se majkom, on igra protiv nas - pročitali su novinari francuskog "RMC-a" sa usana Benzemi razgovor sa zemljakom Mendijem.

Ostaje pitanje da lebdi da li ovakve savete Benzema daje saigračima i kada je Luka Jović u pitanju, jer je Srbin u većini utakmica u kojima je bio starter bio potpuno "odsečen" od igre ostatka tima, što su primetili i španski mediji.

Video: Luka Jović sa Realove proslave odmah otišao na jahtu sa Sofijom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Misko

    28. oktobar 2020 | 11:33

    Francuzi su veliki egoisti puni sebe i svi drugi za njih su glupi nemaju pojima i nepostuku nikoga... Radio sa Francuzima i bili mi nadredjeni i oni se u sve razumeju i sve znaju a nama se podsmevaju i ponizavaju. Neosporno da je Benzema odlican igrac ali mentalitet je takav sto bi nasi rekli losi su ljudi

  • RS

    28. oktobar 2020 | 11:52

    Kad se sjetim prije derbija lige petice. Kakva imena i kakav se fudbal igrao,sa onim lepršavim dresovima. Ovo sad sve zvijezde zbog para, "igraju" se transferima,svaki novi rekord. Sad sve neki tetovirani,sa frizurama,nabildovani. Znači,prvo fizički izgled pa tek onda "ako znam igrati dobro i jest."

  • Ha

    28. oktobar 2020 | 11:38

    Eto Benzema je kriv sto je Jovic panj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA