Karager brani Benzemu posle ogovaranja Vinisijusa: To sam i ja govorio, a pričali su i o meni

Mnogi su videli ovaj potez kao kontroverzan

  • 1
Džejmi Karager Foto: Printscreen Youtube

Nekadašnji kapiten Liverpula Džejmi Karager vidi logiku u potezu Francuza Karima Benzeme na meču Real Madrida i Borusije iz Mehengladbaha kada je sugerisao Ferlandu Mendiju da ne dodaje loptu Vinisijus Žunioru.

Benzema je to na francuskom jeziku rekao Mendiju u pauzi između dva poluvremena, a Borusija je u jednom trenutku vodila sa 2:0. Sve do finiša kada je prvo Benzema, a onda i Kazemiro dao gol za 2:2.

- To što je Benzema uradio, to je nešto što sam i ja nekada ranije rekao. A ako sam ja to rekao o nekom, mogu da vam garantujem da je to isto neko rekao o meni. Benzema je samo uhvaćen na delu - rekao je Karager za CBS.

Džejmi tvrdi da je Benzema hteo da pomogne ekipi, jer kaže da, ako igrač vidi i sam da igra loše, onda i ne traži loptu.

- Međutim, ako mu je Benzema to rekao iz sebičnih razloga, to onda nije dobro - dodao je Karager i kaže da je Karim samo snimljen u nezgodnoj situaciji.

- Kad neko igra loše, a bio sam ja u takvim situacijama ko zna koliko puta i na treningu ili poluvremenu. Dešava se da kažete golmanu "baci je na drugu stranu, on je loš, dodaj desnom, nemoj levom beku". To nije nešto što se ne dešava - rekao je Karager.

Video: Igrač Slovana se snimio kod tribine Delija i čekirao na stadionu Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zagor

    29. oktobar 2020 | 20:58

    Sto Benzema nista nekaze o Varaneu i njegovim greskama koje su Reala mnogo kostale, Vinicius je jos mlad i neiskusan a njegovo vrijeme tek dolazi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA