≫ 

Gajić posle Slovana: Primili smo gol iz naše gluposti, podigao nas je razgovor u svlačionici

Fudbaler Crvene zvezde Milan Gajić kaže da je njegov pogodak došao kao nagrada za neke prethodne promašaje kod kojih nije imao sreće

  • 0

Gajić je postigao treći gol Zvezde protiv Slovana iz Libereca u drugom kolu grupe L Lige Evrope u kom su crveno-beli pobedili sa 5:1.

Milan je dobro ispratio akciju Bena, u kojoj je Ben izgubio loptu posle driblinga na desnoj strani gde je bio Gajić i samo plasirao loptu pored istrčalog golmana Ngujena.

- Eto, posle dosta promašenih šansi konačno pogodak. Drago mi je da je došao baš u ovom trenutku. Slovan je jaka ekipa fizički, imaju ubojite kontre i pokazali su to protiv Genta, uspeli smo sve da iskontrolišemo, poveli 2:0, primili smo gol iz naše gluposti i posle se podigli posle dobrog razgovora u svlačionici - rekao je Gajić za Arenu sport posle meča.

Sledeći meč će možda biti još i važniji jer Zvezdi u Ligi Evrope sledi okršaj sa Gentom. Pre toga, ide i Superliga i meč sa Radnikom.

- Nastavljamo u šampionatu, gust raspored, profesionalci smo i imamo veliki fond igrača i taj meč u Surdulici će sigurno biti jedna priprema pred Gent. Onda se okrećemo tom meču na Marakani. Želimo novu pobedu i da prezimimo u Evropi - rekao je Gajić.

Video: Majstorija Kataija, Zvezda zakucala Liberec!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA