≫ 

Vučelić dobio negativan test na koronu: Oporavlja se od virusa, premešten je na VMA

Posle duge borbe, Vučelić je konačno dobio negativan nalaz

  • 4
FK Partizan - FK Rad

Foto: Marko Jovanović

Predsednik FK Partizan, Milorad Vučelić, oporavlja se od korona virusa.

Kako Telegraf saznaje, on u poslednjih nedelju dana nije bio na respiratoru, a sada je premešten sa VMC Karaburma na VMA, i to pošto je dobio negativan test.

Pošto je bilo kritičnih momenata i borba protiv virusa je trajala veoma dugo, Vučelić je i dalje u osetljivom stanju, pa je premešten na Vojnomedicinsku akademiju na dalji oporavak iz predostrožnosti.

Zbog svojih godina (72), Vučelić spada u rizičnu grupu i teže se oporavlja od bolesti, u jednom trenutku se situacija iznenada pogoršala i stavljen je na respirator.

Vučelić je najpre bio hospitalizovan u KBC Dragiša Mišović u odeljenju B, koje je Covid odeljenje. Tamo mu je stanje iznenada pogoršano, nakon čega je premešten u VMC na Karaburmi, gde je posle priključivanja na respirator stanje ponovo stabilizovano, a sada će lečenje završiti na VMA.

Video: Istorijiski trenutak na Marakani: Prva konferencija koja je direktno prenošena na semaforu

Nikada Zvezda nije savladal Himki u gostima, a možda je večeras (18.00) prilika za to, jer su crveno-beli puni samopouzdanja posle pobede nad moskovskim CSKA. Kvota na dvojku u Podmoskovlju je 2,70, dok je kec 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Himki - Zvezda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mire

    30. oktobar 2020 | 07:59

    Kada ce Vucelic podneti ostavku na mestu predsednika fk Partizan ! . Vreme je da ode da dodju ljudi koji su sportski radnici a ne politicari .

  • Ja

    30. oktobar 2020 | 08:51

    Cuj oporavlja se a premesten na VMA.

  • Ljubiša

    30. oktobar 2020 | 13:06

    Sad je red da malo oboljeva i samozvana opozicija. Nego oni se kriju, a druge šalju na ulice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA