≫ 

Dmitrović video silu koja je došla iz Segunde: Kadiz "četiri od četiri" na strani, deli čelo Primere

Sjajno igra tim trenera Alvara

  • 0
alvaro negredo foto: youtube/JA MO

Ništa više nije iznenađenje sa rezultatima novajlije u ligi Kadiza, ovaj tim to pokazuje iz kola u kolo, a novom pobedom, još jednom u gostima, popeo se na vrh lige u kojoj gospodare Real i Barselona.

Andalužani su u petak uveče savladali Eibar 2:0, bila im je to četvrta pobeda na strani iz isto toliko utakmica, i još jedna bez primljenog gola.

Ovaj pobednički poker krenuo je sa Hueskom (2:0), "pali" su u tom nizu i velikani Atletik Bilbao i Real - po 1:0, a onda je stigala potvrda sjajne forme i protiv Eibara.

Strelci za goste bili su prekaljeni finišer Alvaro Negredo i Salvi, u ekspresnom roku, pred odlazak na veliki odmor.

Najpre je Negredo pogodio glavom posle upotrebljivog centaršuta, ništa u toj situaciji nije mogao da uradi Marko Dmitrović, kao ni tri minuta posle toga, kada ga je Salvi lukavo prevario udarcem kroz noge.

Dva gola pred poluvreme ubila su borbeni moral igrača domaćeg tima, nije bilo njihovog konkretnog odgoovora, pa su gosti mogli da stave tačku na još jedno pobednilko izdanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA