Siti više nije mašina, već minimalna rutina: Voker jedva provukao "Građane" kroz Šefild

Gvardiolin tim 4. put zaredom dao samo gol na utakmici u Premijer ligi, ali je pobedio

  • 0

Konačno malo radosti za Pepa Gvardiolu i Mančester siti. "Građani" su posle remija sa Vest Hemom slavili na gostovanju protiv Šefild junajteda (1:0) i najavili da polako podižu formu pred derbi s Liverpulom u sledećem kolu.

Nisu gosti možda ispoštovali zamisli trenera kada je u pitanju broj pogodaka na ovom meču jer su do trijumfa stigli preciznim udarcem Kajla Vokera u 28. minutu, ali su lako ulazili u šanse i samo je raspoloženi golman "Oštrica" Ramzdejl sa sedam odbrana sprečio katastrofu svog tima.

Imao je i Šefild svoje prilike na drugoj strani, ali je Ederson uspeo u finišu da spreči Brustera da donese bod Svom timu. Dobru priliku imao je i rezervista Džon Lundstram, ali je jak šut završio tik iznad gola.

U svakom slučaju rutinska pobeda za Manečster Siti koji se posle četvrte vezane utakmice u Premijer ligi u kojoj je postigao samo jedan gol, polako približava vrhu tabele posle lošijeg starta.

Šefild junajted je i dalje na jednom bodu, ali igra sve bolje iz kola u kolo i treba ga uskoro očekivati podalje od opasne zone.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA