"A ko sam ja da Mesiju kažem, moraš da izađeš iz igre"

Kike Setijen bivši trener Barselone otvorio dušu za španski dnevni list El Pais

  • 2
Lionel mesi, Eder Sarabija, Kike Setijen Printskrin: Youtube/ProgramasenEspañol !

Kike Setijen bivši trener Barselone u intervjuu za El Pais otvorio je dušu i pričao o svemu što je proživeo na "Nou Kampu".

Logično, najzanimljivije je bilo početi od tog kobnog 18. avgusta 2020. godine i četvrtfinala Lige šampiona, gde je Kikeova ekipa ponižena od Bajerna sa 8:2

- To je nešto što vas uništi, tim porazom uđete u istoriju Barselone. Preuzimam svoj deo krivice. Jednog dana mogu pisati o tome, utvrdio sam da je odluka o mojoj smeni doneta pre 8:2. Sve sam saznao - počeo je priču Setijen.

Stručnjak koji je pre Barselone otišao na selo gde je, kako je sam rekao čuvao ovce i krave, osvrnuo se na odnos s prvom zvezdom kluba – Lionelom Mesijem.

Lionel Mesi, FK Barselona Foto: Guliver/Alex Caparros/Getty Images

- Postoje igrači kojima nije lako upravljati. Među njima je i Leo Mesi. Morate da imate na umu da je on najbolji fudbaler svih vremena. A ko sam ja da ga menjam? Tamo su ga prihvatili onakvog kakav jeste i nisu ga promenili.

- Postoje stvari koje su svojstvene sportistima i koje se najbolje mogu videti u dokumentarcu o Majklu Džordanu. Vidite stvari koje ne očekujete. Veoma je uzdržan, ali te tera da vidiš stvari koje on želi. Ne priča puno” - dočarao je Setijen odnos sa Mesijem.

Video: Mesi i ekipa ponovo na treningu: Ovo je vozni park fudbalera Barselone, vredan nekoliko miliona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA