Više puta su me zvali da treniram Real i odbio sam: Konte propuštao "posao snova" iz jednog razloga

Trener Intera Antonio Konte kaže da je nekoliko puta odbio Real Madrid jer nije hteo da preuzima ekipu usred sezone

  • 3
Antonio Konte, Inter Foto: AP/Tanjug

Sadašnji trener "Neroazura" će igrati baš protiv Reala u utorak uveče u Ligi šampiona, na stadionu "Alfredo di Stefano" od 21 sat.

- Fokusiran sam na Inter i uzbuđen sam jer stvaramo nešto važno - rekao je Antonio Konte, posle čega je bilo reči i o njegovom potencijalnom angažmanu u Madridu.

Real je posle odlaska Kristijana Ronalda i Zinedina Zidana 2018. godine mnogo izgubio. Posle tri uzastopno osvojene Lige šampiona, madridski klub je došao dotle da ispada u osmini finala.

- Dali su mi šansu da treniram Real Madrid, ali situacija nije bila dobra. Svejedno cenim to. Bio sam baš blizu nekoliko puta, ali sam mislio, sezona je već počela i bilo bi komplikovano. To sam objasnio kada su me zvali - rekao je Konte.

Inter posle dve utakmice grupne faze ima te dva boda, ali ni Real nije nešto mnogo bolji jer ima samo jedan.

- U svakoj utakmici hoćemo da ugrabimo poene i pobedimo. Ovo su situacije u kojima snagom protivnika merite sebe prema ostalim timovima, tako je i sa Realom, napravljenim da osvoji Ligu šampiona. Nema kluba kakav je Real. To neće biti šetnja. Izaći ćemo tamo da se "napatimo" ali smo spremni na to. Nećemo da padamo na konopce i zabijamo se u ćošak da bismo primali udarce. Idemo bez straha, kao i uvek - istakao je Konte.

Video: Selektor Tumbaković objasnio zašto je pozvao 32 igrača iako je najavio kraći spisak za Škotsku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ki

    2. novembar 2020 | 23:27

    Kako da ne, zvao ga Real više puta. Ajde ne lupaj, pa ni sa Interim već treću godinu ne može ništa da uradi. Igra njegovih timova je prevaziđena, pročitana, jedno te isto. Neće Inter videti Skudeto ni ove godine, da ne pričamo o Lš. Prosek trener.

  • Ja

    2. novembar 2020 | 23:40

    To se kaže "Ja nemam m_da.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA