≫ 

Ter Štegen menja Nojera za 80 miliona?

Barsa razmišlja da proda golmana usled loše finansijske situacije

  • 0
Spain Soccer La Liga Foto: Tanjug/AP

Iako ima ugovor do 2025. godine, Mark Andre ter Štegen mogao bi da napusti Barselonu već narednog leta i vrati se u domovinu!

Naime, portal "Todo Fichajes" tvrdi da Barsa ozbiljno razmišlja da svoju "jedinicu" proda Bajernu za 80 miliona evra usled teške finansijske situacije u kojoj se nalaze.

Šampion Evrope u ter Štegenu vidi sjajnu zamenu za Manuela Nojera koji već ima 34 godine, a zanimljivo je da su dvojica reprezentativnih drugova godinama unazad među najboljim golmanima Evrope.

Na primer, Nojer je prethodne sezone u Ligi šampiona ima 77.1 odsto uspešnih odbrana. S druge strane, golman Barse je "stao" 67.5. Gledajući kroz same odbrane, Nojer je imao 28, a ter Štegen jednu manje.

Inače, ter Štegen je u Barseloni od 2014. godine, gde je stigao posle četiri sezone seniorskog fudbala u dresu Borusije iz Menhengladbaha.

>>> Real je počeo pomalo da liči na sebe, razigrao se konačno Eden Azar, a večeras (21.00) čeka Inter koji će biti bez udarne pesnice Romelua Lukakua. Posle loših rezultata u prva dva kola Real mora da pobedi, a kvota na keca je 1,95, dok je iks 3,60, a dvojka 3,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid - Inter.

Video: Stanković o Degeneku koji se se oprostio od Zvezde porukom na Tviteru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA