Ne bih ga uzeo ni za kućnog majstora: Legenda španskog fudbala isprozivala Kumana pred meč sa Barsom

Hoakin oštro po Holanđaninu koji mu je bio trener u Barseloni

  • 0
hoakin Foto: youtube/AD sports

Fudbaleri Barselone i Betisa odigraće u subotu međusobni duel u okviru 9. kola Primere, što će biti i susret trener domaćeg tima Ronalda Kumana i veziste gostiju Hoakina koji su zajedno "radili" u Valensiji.

Međutim, sudeći po rečima nekadašnjeg španskog reprezentatvica, inače legende Primere, to će biti sve samo ne prijateljski susret dvojice fudbalskih "radnika" koji su sarađivali na Mestalji.

- To sigurno nije bilo jedno od lepših iskustava u mojoj karijeri. Nije bilo prijatno. Ne želim da pričam o tome, jer ono što se dogodilo i dalje me boli. S njim u valensiji mi je bilo jako loše - rekao je Hoakin za "Kadera Ser" i dodao:

- Da sam predsednik Barse, ja Kumana ne bih uzeo ni za kućnog majstora. Na svu sreću, on u Valensiji nije trajao dugo i usplei smo da spasimo sezonu. Neću ga pozdraviti, niti će on pozdraviti mene. Jako je loše to što smo proživeli s njim.

Hoakin i Kuman su u Valensiji sarađivali u sezoni 2007/08, a krilni vezista je dres "Slepih miševa" nosio od 2006. do 2011. godine.

Prethodno je igrao za Betis, zatim za Malagu i Fjorentinu, da bi se 2015. vratio u matični klub i za to vreme odigrao 163 meča. Takođe, vredi pomenuti da je u prvom mandatu upisao 218 utakmica za zeleno-bele.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA