Maradona se dobro oporavlja

Očekuje se da će Maradona, koji je 1986. godine osvojio Svetsko prvenstvo sa Argentinom, ostati na posmatranju najmanje tri dana

  • 0
Dijego Armando Maradona Foto: Tanjug/AP

Kako je preneo Bi-Bi-Si (BBC), 60-godišnji Dijego Armando Maradona je podvrgnut pregledima, ima anemiju i dehidrirao je, ali njegovo stanje nije povezano sa korona virusom.

Legendarni argentinski fudbaler Dijego Maradona dobro se oporavlja, nakon što je primljen u bolnicu, rekao je danas njegov lekar.

Kako je preneo Bi-Bi-Si (BBC), 60-godišnji Argentinac je podvrgnut pregledima, ima anemiju i dehidrirao je, ali njegovo stanje nije povezano sa korona virusom.

- Razvija se onako kako želimo. Nadam se da će ostati u bolnici do sutra. NJemu će trebati dugotrajno lečenje - naveo je lekar Leopoldo Luke.

Maradona je u ponedeljak primljen u bolnicu u Argentini, a njegov lekar tada je rekao da je na Dijegovo zdravstveno stanje uticalo to što „psihološki nije dobro”.

Video: Maradona pokazao zadnjicu dok je igrao sa nekadašnjom devojkom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA