≫ 

Dribling koji je obeležio 13. kolo SL: Igrač Čuke dvojici igrača i golmanu proturio loptu kroz noge

Najpre je driblingom nadmudrio jednog čuvara, zatim je prilikom šuta lopta dva puta prošla između nogu gostujućih fudbalera

  • 0

Jeste Asmir Kajević sa dva gola zaslužio da bude proglašen za igrača 13. kola Superlige, ali će meč između Čukaričkog i Novog Pazara (4:0) ostati upamćen i po sjajnom driblingu Veljka Birmančevića!

Zaslužio je krilni napadač Čuke da mu se "posveti vreme", iako je utakmica odigrana još u subotu, jer bi njegova majstorija u 77. minutu, za konačnih 4:0, mogla da bude izabrana i za gol kola.

Najviše zbog atraktivnog driblinga posle kog je svom čuvaru proturio loptu kroz noge, a zatim je i prilikom šuta i defanzivcu i golmanu lopta takođe prošla između nogu. Pored Birmančevića i Kajevića, mrežu Pazaraca tresao je i Stefan Šapić u 27. minutu, a vi taj četvrti pogodak Brđana možete videti od 7.50 u videu na početku teksta.

>>> Posle poraza na Old Trafordu od 5:0 Lajpcig je izgubio i od Menhengladbaha u Bundesligi, i u ne baš sjajnom raspoloženju čeka PSŽ (21.00), koji ima tri pobede zaredom bez primljenog gola. Kvota na keca je 2,70, na iks 3,40, a na dvojku 2,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za RB Lajpcig - PSŽ.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA