Optimizam u Gentu pred duel sa Zvezdom: Direktor hoće dobar rezultat, trener se uzda u pomoć anđela

Belgijanci svesni da im je ova utakmica poslednji voz za Ligu Evrope

  • 3
Piter Balet Fozo: Printscreen/You Tube/Gent

Belgijski Gent je katastrofalno otvorio sezonu u Ligi Evrope, sa dva poraza od Libereca i Hofenhajma. Zato će im sutrašnji meč sa Crvenom zvezdom na Marakani (21.00, RTS, Arena Sport) biti poslednja šansa da nešto naprave, bez obzira što je igranje u Beogradu teško za svaki tim.

Pride, "Bizoni" stižu sa brojnim kadrovskim problemima izazvanim pandemijom korona virusa. Defanzivac Mihael Ngado, golman Dejvi Ref i trener Vim De Deker nisu ni doputovali u Srbiju, ali je direktor kluba Mišel Luveži optimista posle pobede nad Beverenom od 4:1.

- Tokom vikenda video sam pozitivne stvari u Beverenu koje me hrabre. Očekujem od igrača da se prilagode bez obzira na situaciju u kojoj se nalazimo uoči okršaja sa Zvezdom. Na pravom smo putu, vraćaju nam se nosioci igre i očekujem dobar rezultat - istakao je Luveži pred polazak u Srbiju.

Trenera De Dekera u Beogradu će menjati iskusni Piter Balet, višegodišnji asistent u Standardu, Brižu i Genku, koji se uzda i u pomoć sa strane.

- Proveo sam izvesno vreme pored Vima i pratio njegov rad, a izgleda da imam i svog dobrog anđela čuvara. Nadam se da će mi on pomoći sutra na utakmici. Moj najvažniji zadatak biće da ekipu mentalno pripremim za ono što ga očekuje na terenu. Igrači moraju da osećaju da sve negativnosti, i sportske i medicinske, više nisu bitne, već samo njihova motivacija na terenu - poručio je Balet.

Video: Đorđević: Želim Zvezdi od srca da osvoji prvenstvo

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvele

    4. novembar 2020 | 18:46

    Ma primićete najmanje tri komada .Pa ćeš da vidiš sve anđelčiće😂😂😂😂😂😂😂.....

  • 656

    4. novembar 2020 | 18:22

    Svi anđeli imaju Kovid 19. Uzdajte se da primite manje od 3 i biće ok.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA