≫ 

Životna forma Saše Lukića: Pogledajte gol kojim je Srbin doneo Torinu prvu pobedu u sezoni

Nekadašnji vezista Partizana igra sjajno u poslednje vreme

  • 1

Dobre vesti za Ljubišu Tumbakovića stižu iz Italije. Reprezentativac Saša Lukić nalazi se u top formi uoči nastupajućeg baraža za plasman na Evropsko prvenstvo sa Škotskom.

Njegov Torino slavio je u zaostalom meču Serije A protiv Đenove kao gost sa 2:1, a Lukić postigao vodeći pogodak u 10. minutu.

Sjajno je nekadašnji vezista Partizana pratio akciju domaćeg tima i posle greške defanzivaca Goldanige matirao golmana Perina.

Drugi pogodak za "Bikove" bio je autogol Luke Pelegrinija u 26. minutu, a sve što su domaćini uradili na ovom meču bio je počasni pogodak Skamake u četvrtom minutu nadoknade.

Zanimljivo, Lukić je bio strelac na trećoj uzastopnoj utakmici u Seriji A, pa je već sada kompletirao svoju najbolju sezonu po pitanju efikasnosti u karijeri. Od odlaska iz Partizana maksimum mu je bio dva gola u sezoni.

Ovo je ujedno bila i premijerna pobeda Torina u novoj sezoni kojom su "Bikovi" pobegli sa dna tabele u Seriji A i najavili nešto bolje dane.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA