≫ 

Paunovića i Reding drma kriza, Vladimir Ivić do pobede u 93. minutu!

Srpski treneri sa polovičnim učinkom u 10. kolu Čempionšipa

  • 0
Veljko  Paunović Reding Foto: Guliver/Clive Brunskill/Getty Images)

Posle odličnog starta sezone došao je i pad. Očekivani. Lider Reding i Veljko Paunović upisali su drugi vezani poraz u Čempionšipu i to na svom terenu protiv Prestona koji ih je pregazio sa 3:0.

Očajno drugo poluvreme osvetilo se ekipi sa "Madejski" stadiona koja je mogla da prođe i gore i pretrpi pravu katastrofu jer su gosti promašili i penal u 48. minutu.

Prednost Prestonu doneo je Skot Sinkler u 64. minutu, a da ovo nije veče za Veljkove "Rojalse" bilo je jasno u 68. kada je Ris povisio na 2:0. Tačku na sjajnu partiju izabranika škotskog trenera Aleksa Nila stavio je Bred Pots u prvom minutu nadoknade pa je Preston počeo da hvata zalet ka plej-ofu koji je cilj ovog kluba.

Reding i pored drugog vezanog poraza ima solidnih tri boda prednosti u odnosu na prvog pratioca Svonsi pa nema razloga za paniku.

Za razliku od Paunovića, drugi srpski stručnjak u Čempionšipu, Vladimir Ivić, zadovoljan je napustio svoj meč. Njegov Votford je slavio u sjajnom okršaju protiv Stouka sa 3:2 i to zahvlajujući pogotku Ismaile Sara u nadoknadi vremena.

Namučili su se "Stršljenovi" da stignu do trinjumfa, Stouk je prvi poveo preko iskusnog Stivena Felečera već u 2. minutu, ali su Kleverli u 28. i Pedro sa penala u 61. doneli preokret Votfordu.

Stouk je u život vratio Nik Pauel u 81. minutu, ali nisu izdržali do kraja jer je skupoceni Ismaila Sar bio brži od sudijske pištaljke i obradovao Vladimira Ivića čiji tim održava plej-of poziciju.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA