≫ 

Šta sve možeš u Barsi kad si Mesi: Pogledajte šokantnu nezainteresovanost Argentinca za odbranu

Još jedna potvrda činjenice da Argentinac može da radi šta god poželi

  • 6
lionel mesi Foto: twitter/nocontextfooty

Argentinac Lionel Mesi uživa takav status u Barseloni da mu se može bukvalno sve što poželi da radi na terenu, u svlačionici, na treningu, gde god se pojavi.

Može i da bude toliko nonšalantan da na meču Lige šampiona gleda protivničkog igrača kako protrčava sa loptom pored njega i da ga pritom ne napadne, da ništa ne preduzima - tu situaciju su posebno analizirali pojedini mediji secirajući ponašanje Argentinca i generalno aktuelne prilike u katalonskom klubu.

Mesi je "uhvaćen" kako samo šeta dok defanzivac Kijevljana sa loptom u nogama protrčava pored njega. Argentinac nije ni pomislio da odigra odbranu, da izvrši presing i poremeti protivničkog igrača, što nije promaklo mnogima i na društvenim mrežama.

Pogledajte tu situaciju, kako su je mnogi nazvali - Hardenovsku odbranu Mesija.

Veliko je pitanje koliko uopšte Ronald Kuman može da utiče na Mesija da kod ovakvih situacija bude agilniji. Utisak je da će Argentinac jednostavno trčati i truditi se kad on to bude poželeo, toliko kredita ima, i teško da ijedan trener na svetu može autoritativno uticati da tu naviku promeni kod lidera ekipe.

Mesijev doprinos na igru i efikasnost Barselone od starta sezone ne prolazi prema očekivanjima navijača, koji još čekaju na prvi gol Argentinca "iz igre". Dosad je četiri puta bio strelac, i sva četiri puta je to bilo sa penala.

Postigao je i jedna gol u dresu reprezentacije - i taj je bio iz kaznenog udarca sa 11 metara.

Milan odlično gura na svim poljima, a večeras (21.00) protiv Lila mogao bi praktično da obezbedi prolazak grupe u Ligi Evrope. Kvota na keca na San Siru je 1,75, na duplu šansu X2 2,08, a na opkladu 3+ 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Milan - Lil.

Video: Ovaj 22-godišnjak je najbogatiji fudbaler sveta: Ima više para i od Mesija i Ronalda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Микс

    5. novembar 2020 | 09:20

    Баш у томе је разлика између њега и Кристијана Роналда.

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    5. novembar 2020 | 09:57

    Имам утисак да се заситио Барсе, да му је чак и мрско што је ту...а мора бити ту..исто као гробари којима је мрско што годинама гледају Звезду у европи, нашу доминацију у⚽и🏀, али су ту...патња..ццццц

  • Kale

    5. novembar 2020 | 09:55

    Očigledno Mesi mora da se povuče iz fudbala da bi svi bili zadovoljni i srećni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA