Vidić najbolji štoper PL u istoriji: Glasalo 200.000 ljudi, "oduvao" je Van Dajka, Terija, Rija...

Srbin je prema izboru Skaj Sportsa nenadmašan defanzivac!

  • 14
Nemanja Vidić Foto: Guliver/Alex Livesey/Getty Images

Nemanja Vidić izabran je za najboljeg štopera Premijer lige u istoriji prema izboru Skaj Sportsa, što je izazvalo revolt simpatizera Čelsija.

Velika je čast što je Vidić dobio priznanje u anketi s obzirom na to koliko su Englezi lojalni svojim domaćim zvezdama, a ovaj put je izboru bilo čak 200.000 glasova.

Vidić je odigrao 211 utakmica u Premijer ligi, a iza sebe je ostavio Rija Ferdinanda i Virdžila Van Dajka.

Ipak, najviše su negodovali navijači Čelsija, smatrajući da je Džon Teri zaslužio priznanje.

To su pokazali na društvenim mrežama, a zanimljivo je da Teri čak nije u Top 4, već je peti, iza Vinsenta Kompanija iz Mančester sitija.

Vidić je osvojio pet titula prvaka Engleske, pet FA kupova, tri Liga kupa i Ligu šampiona, u periodu od 2005. do 2014. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 123

    5. novembar 2020 | 19:12

    Realno i jeste bio najjači štoper svih vremena, a sto se tice van dajka on nije ni među prvih 50, ne bi mogao ni da prismrdi riu, teriju, banetu, stamu, desailu, solu kembelu itd..., pa i skrtel i ager su bili bolji od van dajka.

  • Alekkk

    5. novembar 2020 | 19:38

    Nije sto je nas, nego je stvarno bio pravo zverinje.. Ali bilo je jos strasnih stopera, I Rio i Teri, Desai, Lebef, Sol Kembel, Stam, Toni Adams, Karager, Ager, Karvaljo, treba reci.. Ali Vidic je bio najdominantniji, samo je umeo imati probleme sa onim ''pravim'' Toresom iz Liverpula, i ni sa kim vise..

  • Džigi Bau

    5. novembar 2020 | 18:57

    Zver

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA