≫ 

Neviđeni trik Zvezdinog trija kod slobodnjaka Kataija: Ben i Falćineli su zaslužili bar pola gola

Magiko ostaje Magiko, novi gol posle pogotka protiv Slovana iz Libereca

  • 29

Aleksandar Katai, ofanzivni vezista Crvene zvezde postigao je veoma lep pogodak u 59. minutu utakmice sa Gentom u Beogradu.

Katai je maestralno šutirao iz slobodnog udarca sa dvadesetak metara, posle faula koji je skrivio Sulejman Mareh.

Italijanski arbitar Mikel Fabri je dunuo u pištaljku, Katai je namestio loptu, a njegovi saigrači u živom zidu izveli su zanimljiv i delotvoran trik.

Dijego Falćineli, El Fardu Ben i Seku Sanogo su stali ispred igrača Genta u živom zidu, Falćineli i Ben su se u poslednjem trenutku sagli i oslobodili prostor za let lopte, a Sanogo je obišao zid u slučaju odbitka.

Lopta koju je Katai uputio prošla je na željeno mesto, "propala" je ispred golmana Kolina Kusemansa i on je stigao samo da je zakači, pre nego što se lopta odbila od stative u mrežu, a Zvezda je posle gola Kange iz prvog poluvremena povela 2:1.

Video: Majstorija Kataija, Zvezda zakucala Liberec!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    5. novembar 2020 | 23:47

    Ne radi vam video, a i reklama smara trideset sekundi 🤨🤨🤨

  • Drvar

    5. novembar 2020 | 23:19

    Dajte Tei Katai 10%od lige Evrope dovela nam džaba Katai ja 500000 e . Bravo Terzić...bravo Tea...

  • Had88

    6. novembar 2020 | 03:17

    BRAVO ZVEZDO!!! Zasluzena pobeda, koja je mogla mnogo ubedljivija da bude... A vi klinci-indijanci dal ste realni da pljujete po SRPSKOM klubu koji igra Evropsko takmicenje i navijati protiv njega? Pre svega budite Srbi, i ako ste navijac nekog drugog kluba ostanite makar uzdrzani sa glupim komentarima! Ali dobro obicno su to likovi koji 2 puta u zivotu nisu sutnuli loptu pa cak ni na Pes-u... Tako da strucnjaci, koji god nas klub da igra evropska takmicenja ili ga podrzite ili jednostavno ne obracajte paznju! Ja kao ljubitelj fudbala ponosan sam kada neki nas klub koji god to bio, ostav trag na nekom takmicenju sto se retko desava, i nikada ne bi mogao da navijam za klub iz druge zemlje i serem po svojima, bilo da je to Par., Voj, Rad, Cuka....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA