Hofenhajm "petardirao" Slovan i odigrao za Zvezdu: Dabur "načeo", Adamijan dopunio mrežu Libereca

Demonstracija sile

  • 2
Munas Dabur Munas Dabur daje gol Slovanu, Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Hofenhajma demolirali su Slovan iz Libereca u meču trećeg kola grupe L Lige Evrope sa 5:0.

Nemci su tako nadmašili Zvezdinu "petardu" iz Beograda (5:1), a već u prvom poluvremenu su trasirali put ka ubedljivom trijumfu.

Ka njemu ih je poveo Munas Dabur sa dva gola, ali i Robert Skov sa dve asistencije. Hofenhajm je poveo u 22. minutu kada je Skov poslao centaršut napred za Dabura.

Taras Kačaraba je očajno reagovao jer se okliznuo kada je trebalo da izbaci loptu glavom. Umesto toga, ona je stigla do Dabura koji je fintom stvorio sebi prostor i načeo mrežu gostiju - 1:0.

Osam minuta kasnije bilo je 2:0. Skov je izveo slobodan udarac sa desne strane, Dabur je bio u petercu na uklizavanju i time je prevario golmana Slovana za 2:0.

Na 3:0 povisio je Florijan Grilič u 59. minutu. Posle nekoliko izblokiranih šuteva, probao je i Grilič sa više od 30 metara. Niska lopta je išla posred gola, ali je jedan igrač Slovana markirao svog golmana i ovaj nije stigao da reaguje i odbrani.

Do kraja meča dvaput je pogađao Jermen Sargis Adamijan koji je u oba slučaja dobijao dobre lopte u izglednim situacijama posle odbitaka u kaznenom prostoru.

Svoje šanse je iskoristio u 71. i 76. minutu što je bilo dovoljno za ubedljiv trijumf Hofenhajma koji je posle tri utakmice ubedljivo prvi sa tri pobede, dok je Slovan treći sa tri boda.

Video: Nova šansa za Partizan: Centimetri su delili Vujačića da se upiše u strelce

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Маркезз

    5. novembar 2020 | 22:57

    Тешка победа

  • Dare

    6. novembar 2020 | 00:11

    Bice petardiranja i u Bgd neka se spremi mala ovi ne pristaju na kalkulacije ni za kakve pare.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA