≫ 

Deki nam je falio, imali smo spreman plan A, B i C: Miloševiću laknulo posle velike pobede Zvezde

Milošević je posle 96 i po minuta na Marakani mogao da odahne i čestita igračima

  • 5
DEJAN STANKOVIC Foto: MN Press

Nebojša Milošević, pomoćni trener Dejana Stankovića kaže da su Deki i stručni štab imali nekoliko ideja u skladu sa time kako se bude odvijala utakmica sa Gentom na stadionu "Rajko Mitić".

Plan, onaj glavni, na kraju je ostvaren jer su Gelor Kanga i Aleksandar Katai lepim golovima doneli pobedu Zvezdi 2:1. Srpski klub je u dva navrata još pogađala okvir gola protivnika, ali joj je falilo sreće.

- Znali smo da će biti zahtevno, tako je i bilo. U pripremi smo... Deki nam je nedostajao u pojedinim periodima kada je trebalo da prelomimo, da svojom energijom pokrene igrače, ali u pripremi smo imali A, B, C plan i neutralisali smo neke kvalitete protivnika - rekao je Milošević za RTS.

S druge strane, Gent je u finišu susreta pritiskao crveno-bele i tada je mogao da postigne izjednačujući pogodak. Srećom po srpski tim, Milan Borjan je bio najprisebniji i odbranio Romanu Jaremčuku u samoj završnici.

- Kod 1:0 smo imali šansu za 2:0, u drugom poluvremenu kod 2:1 smo imali priliku za 3:1 nismo iskoristili te šanse. Ali, mislim da svi momci zaslužuju sve pohvale - rekao je Milošević.

Na sve to, Marko Gobeljić je imao i zicer kada je sa tri, četiri metra promašio prazan gol...

- U momentima kad je trebalo da prelomimo, bio je nedostatak koncentracije, ali imamo u vidu da je protivnik individualno kvalitetan u brzini i tranziciji.

- Svaki prazan prostor koriste, napravili su ozbiljan problem koji smo uspešno rešili. Korak smo bliže cilju da uspešno prezimimo u Evropi - zaključio je Milošević.

Video: Borjan još jednom junak pobede crveno-belih: Neverovatna odbrana u samom finišu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA