≫ 

Voša vodila 3:1 do 85. minuta, pa ostala bez pobede u nadoknadi: Lalatović surovo iskren posle meča

Rezervisti doneli bod Metalcu - 3:3

  • 6
FK Metalac Gornji Milanovac Printskrin: Arena Sport/Telegraf

Vodila je Vojvodina u Gornjem Milanovcu dva puta! Najpre 1:0, a zatim i 3:1, da bi u nadoknadi vremena ostala bez tri boda - 3:3 (1:1) u uvodnom meču 14. kola Super lige Srbije!

Junaci neverovatnog povratka domaćeg tima bili su rezervisti Savo Arambašić i Nikola Grbović koji su nadoknadili ta dva gola viška Novosađana u finišu meča.

Najpre je Arambašić smanjio na 3:2 u 85. minutu, da bi i Grbović u 92. postavio konačan rezultat - uz smušenu reakciju odbrane Vojvodine koja je u 73. i 78. minutu ppogađala preko Nemanje Čovića i Ognjena Đuričina. Činilo se tada da bodovi idu u Novi Sad, ali...

- Da smo pobedili, bilo bi nezasluženo. Ovo je jedan realan rezultat. Lazetić je pokazao da je jedan sjajan trener, odlično je postavio utakmicu - rekao je trener Voše Nenad Lalatović.

Inače, Vojvodina je povela u 17. minutu preko Momčila Mrkaića, da bi Katanić u 33. jako šutirao ka golu Vukliša kom je lopta prešla preko ruku i završila u mreži.

Metalac posle 14 kola ima 21 bod i nalazi se na 10. mestu, dok je Vojvodina ostala druga sa 30 osvojenih bodova. U nastavku pogledajte i golove sa meča:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kursumlija

    6. novembar 2020 | 20:05

    Vidite li GROBARI da vasi treneri odlicno rade na strani a u Partizanu ne!Zasto? Pa zato sto nije do zrenera vec do UPRAVE!!!Vidite DJUMI vas razvali u nisu,Lazetic u Milanovcu!!!

  • Саша

    6. novembar 2020 | 20:15

    Браво за Металац! Туци црвену филијалу државног пројекта!

  • Србски син

    6. novembar 2020 | 21:40

    Карма Лалате!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA