≫ 

Problem za Škote: Krilni napadač ne može da putuje u Beograd

Stiv Klark će morati da menja prvobitni spisak

  • 0
Fudbalska reprezentacija Škotske Foto: Tanjug-AP

Reprezentativac Škotske Rajan Frejzer povredio je butni mišić i neće igrati protiv Srbije u baražu za plasman na Evropsko prvenstvo (12. novembra) na Marakani.

Krilni napadač Njukasla, koji je tek ušao u formu (assistirao u pobedi nad Evertonom prošlog vikenda), propustio je gostovanje u Sautemptonu i neće moći da se stavi na raspolaganje selektoru Stivu Klarku za utakmice protiv Srbije, Slovačke i Izreaela.

Frejzer je tokom leta stigao na sever Engleske kao slobodan igrač iz Bornmuta, a selektor Škotske se nadao da će do gostovanja u Beogradu dostići formu, pošto nije igrao u nastavku sezone prekinute pandemijom korona virusa.

Ako je škotskom selektoru neka uteha, to je forma Stjuarta Armstronga, koji je doneo pobedu nad Njukaslom i lidersko mesto Sautemptonu u Premijer ligi, posle nekoliko utakmica pauze zbog povrede.

Umesto Frejzera, stručni štab "Orlova" će morati da razmišlja o Armstrongu.

Posle furioznog starta Everton je doživeo dva poraza, ali koliko god čudno zvučalo, danas (13.30) ima priliku da se vrati pobedama jer mu na noge dolazi Mančester Junajted koji na sve liči osim na ozbiljnu ekipu. Kvota na keca na Gudisonu je 2,75, iks je 3,30, a dvojka 2,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Everton - Mančester Junajted.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA