≫ 

"Svet zna da je Tramp pobedio": Neverovatna poruka tokom utakmice Evertona i Mančester junajteda

Avion je proleteo iznad Gudisona sa zanimljivom porukom

  • 1
World knows Trump won MAGA, poruka Donald Tramp Foto: Profimedia/CARL RECINE/AFP

Neverovatne scene tokom utakmice između Evertona i Mančester junajteda na otvaranju subotnjeg programa u Prmijer ligi. Naime, avion je proleteo iznad Gudison Parka sa porukom da "čitav svet zna da je Donald Tramp pobedio" na izborima u SAD.

Avion sa banerom je primećen na nebu iznad Mersisajda dok su se igrači zagrevali, a na paroli je pisalo "Svet zna da je Tramp pobedio" zajedno sa heštagom #MAGA koji koriste Trampovi simpatizeri.

Prema poslednjim informacijama, Tramp se suočava sa porazom na izborima i očekuje se da Džo Bajden bude proglašen predsednikom u narednim danima.

Bajden je posle prebrojavanja glasova ručno u prednosti i potrebno mu je još otprilike 20 elektorskih glasova da obezbedi mandat u Beloj kući.

Tramp je u četvrtak na konferenciji za medije optužio demokrate za krađu, dok Bajden nije proglasio pobedu iako sve činjenice ulazuju na to.

- Brojke nam govore ono što je evidentno, a to je da ćemo pobediti - rekao je nekadašnji potpredsednik.

Inače, Junajted i Everton igraju meč koji bi mogao da bude i poslednji za tre55nera gostiju Ole Gunara Solskjera ukoliko izgubi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA