≫ 

Agonija Veljka Paunovića i Redinga: Tri poklonjena gola i treći vezani poraz u Čempionšipu

Stouk ubedljivo slavio kao gost na "Madejskom" sa 3:0

  • 2
Veljko Paunović FOTO: MN Press

Ne nazire se kraj krize za Veljka Paunovića i Reding kojima polako izmiče liderska pozicija u Čempionšipu. Novi meč na svom terenu i novi poraz (treći vezani u ligi, drugi kod kuće), ovoga puta od Stouka od 3:0 posle naivno primljenih golova u prvih 45 minta.

Sami su sebe fudbaleri Redinga upropastili. Kod prvog pogotka pogrešio je desni bek Esteveš koji je "asistirao" vezisti gostiju Kembelu u 23. minutu, dok je drugi u 34. pao posle greške golmana Rafaela koji je kratko ispucao loptu, a ona došla do iskusnog Stivena Flečera koji ne greši.

Igrao je Reding nešto bolje u nastavku, posle pauze, imao i nekoliko prilika da se vrati u meč, ali je Stouk uspeo da sačuva mrežu i upiše novu pobedu kojom se probio na poziciju koja vodi u plej-of.

Gosti su dotukli Paunovićev tim u nadoknadi pogotkom Džejkoba Brauna za ubedljivih i zasluženih 3:0. I kod tog gola pogrešio je štoper Gibson pa se može reći da su sva tri pogotka Stouku poklonjena.

Reding bi posle trećeg vezanog praza u Čempionšipu mogao da izgubi lidersku poziciju tokom popodneva ukoliko Svonsi savlada Norič kao gost.

Navijači "Rojalsa" su razočarani, a na Tviteru mahom potenciraju činjenicu da je dobro što ide reprezentatvna pauza kako bi Paunović mogao da presabere tim i povrati mu očigledno izgubljeno samopouzdanje.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA