≫ 

Čudan ofsajd i još bizarniji auto-gol presudili Lidsu: Košta iz mrtvog ugla savladao svog golmana

Fudbaleri Lidsa nikako nisu imali sreće protiv Kristal Palasa

  • 0
Britain Soccer Premier League Foto: Tanjug/AP

Patrik Bamford je rukom bio u ofsajdu i VAR mu je poništio lep gol za 1:1, nakon čega je Palas poveo sa 2:1, ali niko nije očekivao ono što će se u 42. minutu desiti Elderu Košti.

Patrik Van Anholt je prošao po levoj strani i probao je da centrira pred gol Lidsa, Košta je uklizao i gotovo iz mrtvog ugla uklizavanjem poslao loptu u svoju mrežu.

To malo prostora gde je lopta mogla da prođe između Ilana Melijea i stative, tu je i prošla, a Košta je postigao jedan od najčudnijih auto-golova koji su viđeni skorijih godina.

Pre toga je već u 12. minutu Skot Dan pogodio za 1:0 posle centaršuta Ezea iz kornera. Temenom je pogodio loptu i poslao je od prečke u mrežu Lidsa.

Bamfordu je gol poništen u 17. minutu, a samo pet minuta kasnije je usledila kazna kada je Ebereki Eze fantastično pogodio iz slobodnjaka za 2:0.

Bamford je u 27. minutu vratio nadu Lidsu šutem sa desetak metara u malu mrežu, ali je opisani autogol dotukao goste na Selhurst Parku.

Pobedu Kristal Palasa potvrdio je Džordan Aju u 70. minutu, posle asistencije Zahe. Kristal Palas sada ima 13 bodova i šesti je u Engleskoj, dok je Lids na 14. mestu sa deset bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Koškanje fudbalera Zlatibora i Pazara čim je sudija odsvirao kraj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA