Nišlije gube redom posle Partizana, Čukin preokret protiv Zmajeva, minimalac Mačve i "petarda" TSC-a

Nekoliko zanimljivih rezultata u subotnjim mečevima 14. kola

  • 3
Nenad Gavrić, Radnički Niš Foto: Arena Sport

Otkako su pobedili Partizan, fudbaleri Radničkog iz Niša ne znaju za trijumf u Superligi, a drugi vezani poraz zabeležili su na svom terenu protiv Radnika iz Surdulice od 1:0.

Milan Makarić je bio spretan i posle gužve u petercu Nišlija u 17. minutu doneo je vredan trijumf ekipi Slavoljuba Đorđevića koja polako, ali sigurno, beži iz opasne zone.

Ubedljiv trijumf ostvario je TSC koji je deklasirao Mladost iz Lučana u Senti sa čak 5:0. Pet različitih strelaca u redovima domaćina pogađalo je mrežu Lučanaca, a redom su se upisivali Milićević u 33, Petković u 43, Zec u 45, Banjac u 80 i Babić u 85. minutu.

Do druge pobede u sezoni stigli su i fudbaleri Mačve koji su u Šapcu savladali Javor sa 1:0 pogotkom Kolumbijca Ortiza u 81. minutu.

U malom beogradskom derbiju Čukarički je pobedio Voždovac sa 3:2 u meču punom preokreta. Domaćini su prvi poveli preko Birmančevića iz penala u 26, zatim Nišić u 32. i Putničanin u 58. preokrenuli na 1:2.

Ndiaje je u 68. izjednačio na 2:2, a trijumf Brđanima doneo Birmančević sa bele tačke u 85. posle igranja rukom štopera gostiju Milovića.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nusknvp

    7. novembar 2020 | 18:49

    Obilic iz Nisa

  • Razičaran nišlija

    7. novembar 2020 | 19:49

    Ovo su zanimljivi rezultati samo za one koji imaju IQ reda telesne temperature. Šta je tu zanimljivo kad Radnički plaća sve 'pobede' Zvezde? Namešteno da svako kolo Radnički igra sa prethodnim protivnikom Zvezde. Zvezda lagano 'pobedi' a već iduće nedelje Radnički to plati. Vezu imeđu Zvezde, Radničkog i Surdulice ne treba ni komentarisati ako se zna da braća vedre i oblače u tim klubovima.

  • Majo

    7. novembar 2020 | 19:25

    Radnik ima tri pobede u tri godine u nisu , ko ce kome neko brat brata da pomogne, braca toncev

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA