Ansu Fatiju pukao meniskus kolena! Loša vest iz Barselone šokirala navijače katalonskog kluba

Olakšavajuća okolnost je što je Fati mlad, pa će se koleno brže oporavljati

  • 0
FC FK Real Madrid - Barselona Barcelona Foto: Tanjug/AP

Fudbaler Barselone Ansu Fati doživeo je jednu od neugodnijih povreda u sportu jer je otkriveno da mu je stradao meniskus.

Ovu informaciju je objavio klub, a Fatiju je pokidan meniskus u levom kolenu i izvesno je da ga čeka pauza od bar nekoliko nedelja, budući da nije toliko ozbiljna povreda kao kad je reč o ligamentima.

Neugodna jeste, jer se oštećenjem meniskusa i njegovom eventualnom operacijom gubi deo stabilnosti kolena koje kasnije lakše može da pretrpi i teže povrede.

Fati je zamenjen na poluvremenu utakmice sa Betisom koju je Barselona na svom stadionu dobila sa 5:2 u subotu popodne.

Mladi reprezentativac Španije je svoje mesto ustupio Leu Mesiju i propustiće i utakmice nacionalnog tima tokom reprezentativne pauze.

Iz kluba nisu precizirali koliko duga pauza čeka Fatija jer će tek narednih dana odrediti tačnu terapiju i ritam oporavka u zavisnosti od stepena povrede.

Ronald Kuman, trener Barselone je kasnije rekao da je njegova izmena bila više preventivna, jer je osetio nelagodu u tom kolenu, pa trener nije hteo da rizikuje.

Da podsetimo, golove za Barselonu postigli su Dembele u 22, Grizman u 49, Mesi u 61. i 82. i Pedri u 90. minutu, dok su dva gola Betisa dali Sanabrija u drugom minutu nadoknade prvog dela igre, a onda i Loren u 73. minutu.

Video: Stevanović junak trijumfa Partizana: Dve fenomenalne odbrane u sudijskoj nadoknadi vremena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA