≫ 

Mitrovićev saigrač glumio frajera, pa prosuo bodove Fulama očajnom "panenkom" s penala u 98. minutu!

Fudbaleri Vest Hem junajteda pobedili su Fulam u meču osmog kola Premijer lige sa 1:0, u meču u kom su se najveća uzbuđenja dogodila u sudijskoj nadoknadi vremena

  • 3
Aleksandar Mitrović Foto: Tanjug/AP

Srpski napadač Aleksandar Mitrović nije uspeo da postigne gol, dobio je samo žuti karton, a Ademola Lukman, njegov saigrač u 98. minutu je propustio zlatnu priliku za gol i bod.

On je postao tragičar meča jer je promašio penal koji je iznudio Tom Kerni. Kerni je bio "u sendviču" između dvojice igrača Vest Hema, Manuela Lanzinija i Mohamed Saida Benrame i oboren je u šesnaestercu "Čekićara".

Sudija je pregledao VAR snimak, pokazao na belu tačku, a Lukman je pokušao da jedanaesterac efektno izvede panjenkom i pogrešio je.

Jedini gol za Vest Hem postigao je Tomaš Souček u 91. minutu. Čeh je pobedu svom timu doneo posle dodavanja Saida Benrame, a Benrami je loptu lošom reakcijom glavom dodao Joakim Andersen, štoper Fulama.

Danac je loše reagovao na dugu loptu "Čekićara", ona je stigla do Benrame, a Alžirac je lagano po zemlji asistirao Součeku za šut po zemlji i tri boda.

Vest Hem ima 11 bodova i nalazi se i na 11. mestu Premijer lige, dok je Fulam u daleko goroj situaciji, sa četiri boda na rubu zone ispadanja i 17. mestu prvenstva.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Stevanović junak trijumfa Partizana: Dve fenomenalne odbrane u sudijskoj nadoknadi vremena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sarkazam

    8. novembar 2020 | 07:40

    Kada neko tako puca penal u 96' , treba ga voštiti dok se ne us..re... a ne tešiti .. Teškog li bolida ...

  • Milan

    8. novembar 2020 | 01:57

    Druga liga

  • 6+4+3=2

    7. novembar 2020 | 23:54

    vratice se mitrovic u formu sledece godine u drugoj ligi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA