Evo kad i gde uživo možete da gledate meč Crvena zvezda - Inđija

Crveno-beli na Marakani zatvaraju 14. kolo SL

  • 0
Fudbaleri Crvena zvezda FK UŽIVO Foto: Nikola Tomić

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju veče dočekuju Inđiju u poslednjem meču 14. kola Superlige Srbije!

Duel na najvećem srpskom stadionu na programu je od 19 časova i on će biti direktno prenošen na samo jednoj televziji - TV Arena Sport 1!

Već smo pisali o najznačajnijim informacijama vezanim za ovaj meč (očekivani sastavi, ko sudi, zdravstveni bilten), dok je trene Zvezde Dejan Stanković u najavi meča rekao:

- Nema kalkulisanja protiv Inđije. Želimo da u meč uđemo sa sastavom koji u tom trenutku bude najspremniji, kako bi fudbaleri mogli da dobiju zasluženi odmor, jer nas očekuje paklen ritam do 16. decembra. Mnogo toga je u igri, a sa Inđijom se završava treći ciklus utakmica i o bilo čemu sem o pobedi, ni ne želimo da razmišljamo.

- Mi smo i protiv Javora mogli da damo tri ili četiri gola, ali takav je bio dan. Nismo realizovali sve ono što smo postigli. Imali smo dobre šanse, ušli ozbiljno u meč, ali bez pobede. Javor je bio škola, ali ne želimo više da "poklanjamo" bodove, tako da ćemo predano ući u meč sa Inđijom, jer znamo šta nam pobeda donosi.

>>> Inđija skoro uvek dobro namuči Zvezdu, a videćemo da li će biti tako i večeras (19.00) na Marakani. Crveno-beli će verovatno igrati u izmešanom sastavu posle pobede nad Gentom. Kvota na keca je 1,15, na kombinazziju 1&3+ 1,43, a na Sigurnu pobedu 1,83. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Inđija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA