≫ 

Zbog onanije ne igra ni protiv Srbije! Ruski selektor sklonio kapitena iz reprezentacije

Ne želi Čerčesov negativni publicitet oko nacionalnog tima, zato je i poslao Dzjubu na "hlađenje"

  • 0
artjom dzjuba Foto: Tanjug/Ap

Veliak prašina podigla se zbog neopreznosti Artjoma Dzjube prilikom intimnog čina, njegov eksplicitni video se pojavio na društvenim mrežama, što je na kraju dovelo do toga da ga selektor Rusije Stanislav Čerčesov skine sa spiska za novembarske utakmice nacionalnog tima.

Tako će Dzjuba propustiti mečeve sa Moldavijom, Turskom i Srbijom u Beogradu.

Jedan od junaka Rusije sa Mundijala 2018. godine se samozadovoljavao pred kamerom, navodno mu je inspiracija bila jedna ruska voditeljka, a kada je njegov čin "isplivao" u javnost ruski selektor nije imao drugog izbora nego da ga skloni iz tima dok čitava stvar ne padne u zaborav javnosti.

- Situacija sa Dzjubom nema nikakve veze sa ruskom reprezentacijom sa sportske tačke gledišta. Zbog toga ne vidimo razlog zbog kojeg bi davali bilo kakav komentar na ovu temu - oglasio se Čerčesov.

- Ipak, stručni štab reprezentacije je svestan za pripremu mečeva sa Moldavijom, Turskom i Srbijom fokus mora biti maksimalan, i da ne sme da ga remete nevažne stvari. Inače, uvek smo insistirali na tome da svako ko je deo reprezentacije, i na terenu i van njega, mora da se ponaša u skladu sa statusom koji ima kao igrač nacionalnog tima. Stoga, danas je odlučeno da Dzjuba ne dolazi u trening kamp sa ciljem da se sačuva i igrač i reprezentacija od pojačanog negativnog publiciteta - rečenao je iz ruskog tima.

Naravno, ovo ne znači Dzjubin definitivan kraj u reprezentaciji, već samo za novembarski ciklus mečeva.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by @euro_scope on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA