≫ 

Džerard poručio da će navijati protiv Srbije, pa otkrio zašto će Orlovima biti teško protiv Škota

Menadžer Rendžersa u prvi plan ističe tu ludu želju Škotske da se plasiraju na EP

  • 0
Steven Gerrard, Stiven Džerard Foto: Tanjug/AP

Legendarni engleski fudbaler Stiven Džerard priznao je da će u četvrtak veče navijati za reprezentaciju Škotske protiv Srbije u finalu plej-ofa Lige nacija!

Džerard trenutno obavlja funkciju menadžera Glazgova iz Rendžersa, te otuda i ne čudi što će biti uz rivala Orlova za odlazak na Evropsko prvenstvo.

- Naravno da želim da se Škotska plasira na EP, jer imam igraće koji će onda iči sa njima. Oni su moji igrači i biću ponosan sam na to kako igraju - rekao je Džerard misleći na Rajana Džeka i Džona Meklafina.

Jedna Džerardova rečenica se posebno izdvaja, u tom smislu da Srbija neće imati nimalo lak zadatak zbog činjenice da Škoti očajnički žele na EP.

- Mislim da svi koji prezentuju Škotsku čvrsto rade na tome da svoju selekciju učine ponosnom i da vrate ugled nacionalnog tima tamo gde treba da bude.

Podsetimo, Škotska nije igrala na nekom velikom takmičenju još od Sp 1009. godine, dok Srbija od 2000. nije učestvovala na Euru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA