≫ 

Eto udario u kamion, auto mu je smrskan: Legenda kamerunskog fudbala imala tešku saobraćajku!

Srećom, prošao je bez velikih posledica

  • 1
Semjuel Eto Foto: Tanjug /AP

Legenda kamerunskog fudbala Samjuel Eto (39) doživeo je tešku saobraćajnu nezgodu u rodnoj zemlji jer se svojim džipom sudario s kamionom.

Eto je, prema pisanju francuskih medija u stabilnom stanju, mada se ugruvao i udario je glavu. Zato će morati da ostane na daljim ispitivanjima.

Posle kratkotrajnih boravaka u Čadu i Senegalu, Eto se vratio u Kamerun da bi otišao na slavlju i na putu iz Duale za Nkongsambu, na zapadu svoje zemlje je imao saobraćajku.

Iako je bio uveren da mu ništa nije, na licu mesta, Eto je ostao na ispitivanjima, a njegov automobil je totalno uništen sa prednje strane.

Koliko je ono oštećeno, svojim fotografijama je otkrio novinar Martin Kami Mimb, a BBC prenosi da je nezgodu izazvao drugi vozač, koji je probao da pobegne sa lica mesta. Taj vozač je uhapšen.

Da podsetimo, Eto je tokom bogate karijere nastupao za Barselonu, Real Madrid, Inter, Majorku, Leganes, Espanjol, Čelsi, Anži, Everton, Sampdoriju, Antaliju, Konju i Katar. Karijeru je završio 2019. godine.

Video: Slučajno je sela na gas i razbucala sve oko sebe: Potpuno van kontrole

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA