≫ 

Kovid haos u Primeri: Granada završila meč sa četvoricom seniora, Sosijedad zaseo na čelo

Biće posla za disciplince lige zbog poteza trenera gostiju

  • 0
real sosijedad

Foto: youtube/3 David 144

Fudbaleri Real Sosijedada povratili su lidersku poziciju u Primeri što im ovog puta nije bilo naročito komplikovano jer su ispred sebe za rivala imali desetkovani tim Granade.

Baskijci su slavili rezultatom 2:0 golovima Naća Monreala u 22. minutu i Mikela Ojarzabala u 27. iz penala, dovoljno da se slomi otpor gostiju koji su zbog više zaraženih igrača korona virusom u startnoj postavi imali tek sedmoricu seniora.

Na kraju, što će i biti predmet disciplinaca lige, meč su završili sa samo četvoricom na terenu pošto je trener ekipe povukao trojicu, a smeo je samo dvojicu po pravilima. Tako su četvorica igrača iz seniorske postave završila utakmicu, dok su ostatak ekipe činili juniori.

Zbog ove nepažnje Granada bi mogla da bude kažnjena čak i oduzimanjem bodova, mada je naverovatnije da će im biti pripisan poraz od 3:0.

Sosijedad je ovom pobedom, šestom ove sezone, ponovo došao do mesta broj jedan u ligi, preuzeo je lidersko mesto koje je nekoliko sati držao Viljareal.

Treći je Atletiko Madrid, četvrti Real, a peta Granada kojoj je vođstvo lige odbilo zahtev da se meč sa Sosijedadom odloži.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA