≫ 

Da li je magla na Marakani pomogla Zvezdi? Falćineli na ivici ofsajda kod prvog gola crveno-belih!

Zaista je teško proceniti

  • 12

Fudbaleri Crvene zvezde poveli su protiv Inđije golom Dijega Falćinelija u 21. minutu kada je Italijan bio siguran i dobro je reagovao posle dodavanja Željka Gavrića sa levog krila.

Gavrić je prošao sa strane i spustio je loptu u sredinu za Falćinelija, koji se oslobodio svog čuvara, ali se na ponovljenom snimku čini da je Zvezdin špic možda bio u ofsajdu.

U trenutku dok se oslobađao igrača Inđije, Falćineli je izvesno bio bliži golu gostiju nego Čermelj, ali je jedina nedoumica da li je bio bliži i od Gavrića koji mu je asistirao i lopte.

Deluje da Falćinelijeva ruka prednjači, ali je gusta magla otežala posao i linijskim sudijama koje nisu najbolje mogle da procene ovu situaciju iz koje je Zvezda povela sa 1:0.

Inđija je do poluvremena izjednačila pogotkom Mihajla Neškovića, koji je bio spreman da kiks Strahinje Erakovića i loš povratni pas prema Milanu Borjanu, preseče, a onda savlada golmana Zvezde za 1:1 u 36. minutu.

Video: Eraković u magli asistirao rivalu: Zvezda šokantno primila gol od Inđije za 1:1

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pomod

    8. novembar 2020 | 20:06

    Šta je bre teško proceniti??? Ofsajd čist, ovo i ćorav vidi

  • Grobar Mne

    8. novembar 2020 | 20:23

    Ko za ovo kaže da nije ofsajd,taj je sigurno ćorav ili navijač Zvezde.

  • Srb

    8. novembar 2020 | 20:07

    Evo ja ne navijam za Srpske Klubove, ali ovo je Sramota em se igra a ne vidi se nista em ovo ne da je ofsajd nego sa oprostenjem slep bi video , al sudija moze da se vadi na maglu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA