≫ 

Imamo najspektakularniji gol sezone, ovo se viđa jednom u 5 godina: Škorpion u režiji Lazara!

Neverovatna veština fudbalera Borusije protiv Leverkuzena

  • 1
Valentino Lazaro Foto: twitter/RankSquad

Bajer iz Leverkuzena i Borusija iz Menhengladbaha odigrali su meč kola u Bundesligi, definitivno jedan od najatraktivnijih ove sezone, a pobedu je odneo domaći tim rezultatom 4:3!

Dvostruki strelci na obe srane bili su Lukas Alario (Bajer) i Lars Štindl (Borusija), bili su jedini strelci u burnom poluvremenu završenim egalom 2:2, da bi u nastavku "aspirindžije" preko Bejlija i Baumgartnera obezbedili bodove protiv učesnika Lige šampiona.

Ipak, najbolje je seačuvano za kraj, kao da je ova utakmica samim svojim tokom i goleadom morala da bude završena na spektakularan način - superatraktivnim potezom Valentina Lazara.

Austrijanac iz redova Borusije je u nadoknadi vremena postigao gol koji se i na terenima najjačih liga viđa možda jednom godišnje. Uspeo je da zahvati loptu koja mu je u tom trenutku bila iza leđa, izveo je "škorpiona" i postigao jedan od najatraktivnijih golova koje smo imali prilike da vidimo ove sezone.

Iz drugog ugla se još bolje vidi sva atraktivnost i težina ove akrobacija Lazara,

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA