Ovaj momak je sa dva gola umalo šokirao Zvezdu: Čak je i Deki na kraju tešio Neškovića

Zvezda je izjednačila golom Kataija sa penala, a onda rešila meč atraktivnim pogotkom Falćinelija za 3:2

  • 17
RED STAR Foto: MN Press

Mihajlo Nešković postigao je dva gola za Inđiju u meču 14. kola Superlige Srbije, najpre u 36, a onda i u 64. minutu utakmice. Kod oba gola reagovao je instinktivno i hladnokrvno, s tim što je drugi malo ko očekivao.

Zvezda je vodila od 21. minuta pogotkom Dijega Falćinelija, Nešković je izjednačio u 36. minutu kada je presekao povratni pas Strahinje Erakovića, a onda je u 64. minutu šokirao domaćine na stadionu "Rajko Mitić".

Povukao je napad iz sredine, odložio loptu na desni bok gde je spreman u trku bio Nikola Dimitrijević. Ispred Dimitrijevića je bio Miloš Degenek, kome je igrač Inđije spretno proturio loptu kroz noge.

Tamo u kaznenom prostoru već se ubacivao Nešković koji je prihvatio loptu, veoma smireno naciljao i pored Gelora Kange šutirao u dalji ugao i desnu stranu gola Milana Borjana za 2:1.

Ispostaviće se da ovaj pogodak nije dovoljan jer je Zvezda izjednačila penalom Kataija (75. minut), a onda do pobede došla golom glavom Dijega Falćinelija posle kornera u 85. minutu.

Video: Eraković u magli asistirao rivalu: Zvezda šokantno primila gol od Inđije za 1:1

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina boli...

    8. novembar 2020 | 21:44

    Bravo za FSS i sudijsku organizaciju, koja je i kao mnogo puta do sada donela tri boda državnom mezimcu. Nedosuđen ofsajd i nepostojeći izmišljen penal u režiji sudija, da li si ponosan Dejane Stankoviću i državno mezimče!?

  • Dule V

    8. novembar 2020 | 21:29

    On je nju sokirao ali sudije kao i uvek u takvoj situaciji njoj jadnoj dodelise poklon 3 boda, golovima iz dubokog ofsajda i ne postojeceg penala. Jad, beda i cemer cirkus ligi. Dve godine uzastapno oteti Indjiji pobedu u rupi, pa to je stvarno dno dna.

  • Ja

    8. novembar 2020 | 21:24

    Hocemo penal za Zvezduuu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA