≫ 

Scena s juga Srbije će šokirati Krizni štab: Pun stadion na derbiju 5. lige, nema maski i distance!

Iako na teritoriji cele zemlje važi zabrana prisustva publike na sportskim događajima, neki se toga ne pridržavaju

  • 27
FK Veliki Trnovac Foto: Facebook.com/SMS dn017

Neverovatne scene sa juga Srbije! Iako u našoj zemlji od početka nove sezone važi zabrana za navijače i to pravilo se poštuje za mečeve Superlige, u nižim rangovima očigledno radi ko šta hoće, bez ikakve kontrole.

Tako je lokalni derbi devetog kola Pčinjske okružne lige u Trnovcu između domaćeg Trnovca i Lugine iz Bujanovca gledalo više od 1.000 ljudi!

Derbi meč i pobedu Trnovca od 5:1 očigledno je mogao da prati svako ko je hteo. Nije bilo socijalnog distanciranja, a na fotografiji se može videti i da je retko ko nosio masku.

Navijači su se okupili u kop iza gola, a čak su imali i zastavu sa imenom svog kluba i grupe.

U Trnovcu prema poslednjem popisu živi oko 6.700 ljudi, od čega je više od 99 odsto njih albanske nacionalnosti.

Trnovac je pobedom nad Luginom povećao vođstvo na tabeli sa 27 bodova na prvom mestu, osam više od Lugine, koja je na drugom.

Zbog korona virusa situacija u Pčinjskom okrugu je posebno alarmantna poslednjih dana, zbog čega je Krizni štab u više navrata apelovao na ljude da se ponašaju odgovorno, da nose maske, da drže distancu i pridržavaju se svih mera.

Međutim, situacija sa stadiona u Velikom Trnovu može samo da pogorša situaciju u ovom okrugu kada je korona virus u pitanju.

Video: Kako Grobari navijaju iz parka ispred Humske, jer ne mogu na stadion zbog korona virusa?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Вр.

    9. novembar 2020 | 11:30

    Људи ту није поента ни маска ни дистанца него непоштовање државе. У Трновцу полиција не улази деценијама. Па самим тим се и не спроводе закони и прописи Србије. Али ће казнити неког чичу у Ћуприји, ако нема маску у тржном центру. Али шиптари плаћају годишњу ренту некоме. А платили су и за време рата (дебело) да не буду дирани. У Прешеву је скора па исто тако с'тим што има полиције, али џабе, а тако ће бити ускоро и у Бујановцу.

  • Prolaznik

    9. novembar 2020 | 13:30

    Dokaz da ni na teritoriji uže Srbije ne možemo da ostvarimo suverenitet i vladavinu zakona svoje države. A kobajagi ćemo Kosovo da povratimo... Inače, ovo je čuveni Trnovac, najveće čvorište za trgovinu drogom na Balkanu. Naše bezbednosne službe tamo nisu kročile decenijama. Ponavljam - sve ovo se odvija na užoj teritoriji Republike Srbije.

  • Bole

    9. novembar 2020 | 11:23

    Nek udju tamo da ih opomenu 🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA