≫ 

Stefan Šćepović raportirao Škotima o Srbiji: Setio se Seltika i upozorio Tumbakovića na opasnost

Pamti Šćepović lepe dane, Škoti ga se setili pred meč decenije

  • 0
Stefan Šćepović Foto: MN Press

Stefan Šćepović svojevremeno je nosio dres Seltika, pa su ga se škotski mediji setili pred duel sa Srbijom.

"Orlovi" čekaju Škote 12. novembra u finalu baraža za EURO 2021, a 30-godišnji napadač, koji je imao brojne karijerne evropske avanture, sada se setio lepih dana iz Glazgova.

Razgovor je objavio Dejli Rekord, sa posebnim akcentom na Leju Grifitu, Kalumu Mekgregoru i Stjuartu Armstrongu, koji su mu bili saigrači u dresu nekadašnjeg prvaka Evrope.

- Moje vreme u Seltiku bilo je divno, nezaboravno iskustvo. Svi oko mene su bili sjajni igrači i radi se o velikom klubu. Grifit, Mekgregor i Armstrong su mi bili saigrači, sada su u reprezentaciji. Grifit uvek traži loptu, lako nalazi prostor i ekstremno je nadaren jakim udarcem - rekao je Šćepović.

- Nema izraženu visinu, ali su mu odraz i refleksi izuzetni, on je najopasniji škotski igrač po mom mišljenju. Kalum Mekgegor je bio klinac kad sam bio u Seltiku, ali se sećam da je bio veoma lagan na lopti i dobar u čitanju igre. Armstrong je vredan, tehnički obučen, nije mi iznenađenje da vidim kako mu ide u Sautemptonu.

Šćepović je naveo i kako smatra da je Škotska jača od Norveške kao ekipa, upravo zato što su se Norvežani previše oslonili na individualne zvezde, verujući da će oni rešiti meč.

- Škoti nisu taj tip. Tu se radi o duhu ekipe, nema zvezda, moramo biti veoma oprezni zbog škotske želje da se svi bore za tim do kraja. Ali nemam dilemu, ako ponovimo igru protiv Norveške, pobedićemo.

Video: Eraković u magli asistirao rivalu: Zvezda šokantno primila gol od Inđije za 1:1

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA