≫ 

Tumbaković ga prvi put zvao, a Olimpijakos žestoko kaznio jer je bio na žurci za 30 osoba

Grčki klub ne prašta kiks Lazaru Ranđeloviću

  • 0
Lazar Ranđelović Foto: MN press

Novopečeni reprezentativac Srbije Lazar Ranđelović kažnjen je od strane Olimpijakosa "maksimalnom novčanom kaznom" jer je odlaskom na žurku prekršio klupske odredbe o prevenciji korona virusa.

Igrač kojeg je Ljubiša Tumbaković uvrstio na spisak reprezentativaca za baraž meč sa Škotskom i Ligu nacija je, zajedno sa još dvojicom saigrača iz Pireja, Rubenom Semedom i Brunom Felipeom, bio gost na žurci za 30 osoba.

Privatna žurka je održana u jednom luksuznom hotelu u Atini, a prema dostupnim informacijama, 24-godišnja žena je uhapšena kao organizator celog događaja.

Ranđelović je kažnjen od strane Olimpijakosa za neodgovorno ponašanje u vreme pandemije, u momentu kada Grčka ima povećan broj zaraženih korona virusom.

Iako nije saopšteno kolika je svota koju će Ranđelović morati da plati, prema najavi iz Olimpijakosa, sav novac od kazne biće doniran u humanitarne svrhe zdravstvu Grčke.

Video: Koškanje fudbalera Zlatibora i Pazara čim je sudija odsvirao kraj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA