Falćineli pričao o tome kako ga je Zvezda vratila u život: Ovaj klub ima moć, zahvalan sam Dekiju

Sedam utakmica – šest golova, to je učinak u prvenstvu prvog Italijana u istoriji Crvene zvezde.

  • 20
Luka Marković Foto: MN Press

Dijego Falćineli je na utakmici protiv Inđije postigao dva pogotka i tako nastavio sjajan niz, jer je do sada ukupno odigrao 12 utakmica na kojima je postigao osam golova, a upisao je i asistenciju.

- Veoma sam srećan što sam nastavio sa golovima. Svakom napadaču izuzetno prija kada postiže golove i sigurno da i meni ovo znači, kako na polju samopouzdanja tako i zbog čitave ekipe. Dobijam poverenje stručnog štaba i verujem da im na najbolji mogući načim vraćam na terenu.

- Moram da istaknem da sve rezultate koje smo postigli, upravo smo uradili zbog timske igre i timskog duha. To je nešto što nas krasi, jer smo zaista jedna velika porodica koja diše istim plućima. Izuzetno smo snažan kolektiv i verujem da možemo mnogo u narednom periodu – naglasio je Falćineli u razgovoru za sajt kluba.

Zvezdin Italijan ističe da tim Dejana Stankovića može mnogo, kako u Evropi tako i u prvenstvu.

- Odlično smo počeli sezonu, u ovom prvom delu jeseni mislim da smo odradili fenomenalan posao. Naravno, to nam je dovoljan motiv da do kraja godine ispunimo sve ciljeve koje smo zacrtali. Zvezda ima moć, sjajnu atmosferu oko kluba, kvalitetan tim i verujem da ćemo se radovati golovima i pobedama u skoro svim mečevima od kraja polusezone. Očekuje nas, posle pauze, zgusnut raspored, ali znamo šta se od nas traži.

Falćineli ističe da oseća podršku navijača iako oni nisu na tribinama.

- Već sam govorio da poznajem Zvezdine navijače, mnogo sam slušao o njima, gledao sam video snimke njihovih navijanja. Sigurno je da bi nam oni bili 12. igrač i da bi nam pomogli u nekim trenucima. Svakako, verujem da su zadovoljni našim igrama i rezultatom. Srećan sam u Beogradu, brzo sam se snašao imam podršku i svih ljudi u klubu koji su tu da mi pomognu. Ovo je veliki klub, sa velikim očekivanjima i ja sam spreman da dam i više od maksimuma – podvukao je Zvezdin golgeter.

Video: Goleada u magli: Zvezda gubila od Inđije i pobedila golom Falćinelija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🔴⚪🔴⚪

    10. novembar 2020 | 12:17

    Треба доћи у Србију из Италије, ма која то лига била. Хвала ти, Фалћо! 💪 🔥

  • Argos

    10. novembar 2020 | 13:09

    Ovi grobari vec mi idu na .... pa dosadni ste bre vise svako vama namesta samo ste vi posteni a sto ne vidite da imate krs od trenera i krs od ekipe,nije valjda da umisljate sa ovom ekipom zasluzujete da budete prvi pa vi da budete sa ovom ekipom u drugu ligu ni plasman u prvu ligu nebi uspeli,jaucete ko babe

  • Delija

    10. novembar 2020 | 14:20

    Bravo majstore,samo nastavi tako!!Saigraci te moraju vise proigravati i bices ti brzo najbolji stranac koji je ikad igrao u Zvezdi.Terza odmah krenuti u realizaciju otkupa takvog igraca...skolovani igrac.Napred i srecno!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA