Portugalskog reprezentativca prijatelj upucao u grudi: Fudbaler Sportinga jedva ostao živ!

Tavares je član svih mlađih selekcija Portugalije i velika je nada tamošnjeg fudbala

  • 0

Portugalski vunderkid Bruno Tavares završio je u nedelju ujutru u bolnici u Lisabonu, nakon što je slučajno pogođen metkom u grudi!

Tavares ima 18 godina, igra za mlađe selekcije Portugalije (U 19) za koje je dao devet golova na 38 mečeva, a ugovor sa Sportingom ima do 2025. godine.

Međutim, bio je na ivici da za vikend izgubi glavu posle šale sa prijateljima, a za nesrećan slučaj javnost u Portugaliji je saznala u jutarnjem programu jedne televizije u utorak ujutru.

Naime, Tavares je bio sa prijateljima u automobilu, a jedan od njih je imao pištolj koji je slučajno opalio prilikom i pogodio nesrećnog fudbalera. Odmah je prevezen u bolnicu, u međuvremenu je i pušten, a brigu o njemu preuzeli su doktori Sportinga.

Portugalski mediji javljaju da policija intezivno traga za čovekom koji je pucao na fudbalera i koji je pobegao sa lica mesta, dok Tavaresa očekuju ozbiljne sankcije od Sportinga kada se oporavi.

Inače, Tavares igra za rezervni tim Sportinga (U 23) za koji je ove sezone dao dva gola na šest mečeva - što ga je preporučilo da počne da trenira sa prvim timom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA