≫ 

Oglasio se i FSS posle slučaja Milenkovića i Vlahovića: Platićemo kaznu!

- Ma pustite Italijane! Ko sada o njima razmišlja? - kažu na Terazijama

  • 5
Nikola Milenković Foto: Printscreen/Streamja

Velika prašina se digla nakon što su fudbaleri Fiorentine Nikola Milenković i Dušan Vlahović prekršili zabranu napuštanja Italije kako bi se priključili reprezentaciji Srbije uoči baraž okršaja sa Škotskom (četvrtak, 20.45 časova).

Nekadašnji fudbaleri Partizana u ponedeljak uveče su doputovali za Beograd, a već u utorak su se u italijanskim medijima pojavila nagađanja da će ih klub kazniti kada se vrate u Firencu.

Osetivši se prozvanim reagovao je i Fudbalski savez Srbije koji je prihvatio mogućnost da plati kaznu, ali i podsetio na blisku prošlost i slične situacije.

- Ma pustite Italijane! Ko sada o njima razmišlja? Ne mogu Italijani da naprave problem Vlahoviću i Milenkoviću, jer su sve dozvolili FIFA i UEFA. Tražili smo da se FIFA i UEFA uključe u ceo slučaj, pa je tako FIFA još u ponedeljak tokom dana zvaničnim putem, pismeno, obavestila Fudbalski savez Italije da Milenkoviću i Vlahoviću mora biti odobreno da se priključe reprezentaciji. U svakom slučaju, mi smo kao Savez apsolutno uz naše igrače i pružićemo im svaku vrstu zaštite i pomoći - preneo je Informer stav čelnih ljudi srpske kuće fudbala.

Na Terazijama zatim podsećaju i na slučaj Kristijana Ronalda, koji je prethodnog meseca učinio isto.

- I Ronaldo je otišao na svoju ruku, pa šta je bilo? Platio je kaznu. Mi stojimo iza naših fudbalera, to smo im rekli. Ako bude trebalo platićemo kaznu - poručuju iz FSS-a.

Video: Selektor Tumbaković objasnio zašto je pozvao 32 igrača iako je najavio kraći spisak za Škotsku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oki

    10. novembar 2020 | 23:52

    Ovo već zvuči ozbiljno kao ozbiljna reprezentacija.

  • Dare

    11. novembar 2020 | 03:01

    A hoce li se oglasiti nakon one kradje gdw je Indjiji drugi put za redom oteta pobeda ? Jel bio ofsaj kod prvog gola ? Moze li penal biti bez kontakta ? To nam je mnogo bitnije da se ovaj cirkus jednom prekine!

  • Miki

    11. novembar 2020 | 05:57

    Fejsal Mulić!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA