≫ 

Fudbaler Dinama iz Zagreba se divi Đokoviću: Svašta je postigao...

Švajcarski fudbaler hrvatskih korena Mario Gavranović govorio je o sebi za Blik

  • 1
Mario Gavranović Foto: Printscreen Youtube

Momak rođen u Luganu krajem novembra 1989. i trenutni špic Dinamo Zagreba ima i nekoliko interesovanja van fudbala, mimo jurenja za svojom osamnaestomesečnom ćerkicom.

Tako je, kao čovek iz naroda, napomenuo da voli i balkansku muziku, ali i gde provodi slobodno vreme.

- Uglavnom ćete me naći na igralištu ispred naše kuće u Zagrebu. Ovde moja žena Anita i ja volimo da gledamo ćerkicu kako se igra, ljuljamo je i malo pričamo sa ostalim roditeljima - kaže Gavranović.

Dodaje da njegova naslednica svakog dana otkriva ponešto novo, te da on ne voli da čita baš mnogo, ali da zato voli da sluša.

- Volim balkansku muziku. Tačnije, uglavnom sve i svašta, ali posebno folk - kaže Mario.

Što se tiče interesovanja van fudbala, tu je "beli sport" i trojica najvećih tenisera u njegovoj istoriji.

- Osim fudbala volim da igram tenis i stoni tenis. Nažalost, nisam imao prilike već neko vreme... Kao dečak sam bio fan sportista, ali više nisam. Međutim, divim se nekim momcima zbog onoga što su postigli. Na primeri Novaku Đokoviću, Federeru i Nadalu. Skijašici Mikaeli Šifrin, pre toga i Janici Kostelić - opisuje Gavranović.

Švajcarski reprezentativac kaže da je kao dečak obožavao Ronalda i Inter iz Milana, a čuveni Brazilac ga je razočarao kada je prešao u Milan.

Košarkaši Partizana su u vrlo neprijatnoj situaciji, došlo je i do smene trenera, a novi šef Sašo Filipovski debitovaće večeras (20.30) u Evrokupu, na gostovanju Veneciji, koju su crno-beli pobedili u poslednja tri okršaja. Sada je kvota na dvojku 2,70, a kec 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Venecija - Partizan.

Video: Samo ona može u život da me vrati: Kada Miha zapeva čuveni hit Ljube Aličića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA