≫ 

Tri gola za 5 minuta: Turci i Hrvati priredili spektakl, Crnogorci odigrali najdosadniji meč

Nisu impresionirali Crnogorci, Turci i Hrvati efikasni

  • 0
Croatia Hungary Euro 2020 Soccer Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Crne Gore i Kazahstana odigrali su prijateljski meč bez golova, a Turska i Hrvatska su to nadoknadile goleadom (3:3).

Poveli su Turci preko Tosuna u 23. minutu, Budimir je anulirao to, da bi pred pauzu Turuc pogodio za 2:1 u Istanbulu.

Onda su tri gola "pala" za samo pet minuta, počevši od 53, prvo su Pašalić i Brekalo preokrenuli, Under je već u prvoj narednoj akciji Turaka bio precizan za 3:3.

U oba tima su sastavi bili solidno iskombinovani, uz veliki broj izmena u drugom poluvremenu, pa su tako tek u nastavku zaigrali Luka Modrić i Perišić.

Na stadionu Pod Goricom, nisu izabranici Faruka Hadžibegića uspeli da dođu do trijumfa, posle Bećiraja je Jovetić kao džoker pokušao da matira goste, ali nije uspeo.

"Završen je jedan od najdosadnijih mečeva u istoriji crnogorske fudbalske reprezentacije. Za 90 minuta utakmice pod Goricom, "sokoli" i Kazahstan su imali po jednu pravu šansu, ali golova nije bilo", prenose Vijesti, očito uz dozu gorčine.

U 110. meču Crna Gora je upisala 30. remi, a utakmicu će pamtiti samo debitanti Miloš Milović (između ostalog i po povredi u 19. minutu), Milutin Osmajić i Anđelko Jovanović.

Nisu igrali Stefan Savić, Adam Marušić, Sead Hakšabanović, Stefan Mugoša, Nebojša Kosović, Žarko Tomašević i Igor Ivanović.

Sa druge strane, raspucao se tim Rumunije protiv Belorusije sa čak 5:3.Već od 44. minuta bilo je 4:0, poslednji gol domaćini su dali u 55. minutu preko Nedelčearua, posle čega su se opustili i primili tri gola, poslednji u nadoknadi.

Grčka je sa 2:1 nadigrala Kipar, identičnim rezultatom je bila bolja Litvanija od Farskih Ostrva, Letonija je sa gostovanja San Marinu otišla trijumfalno sa 3:0.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA