"Znam, ponekad izgledam kao idiot": Jirgen Klop otvorio dušu o odnosu sa sudijama

Trener Liverpula govorio o svom ponašanju

  • 0
FK Liverpul - FK Vest Hem Foto: Tanjug/AP

Trener Liverpula Jirgen Klop svestan je da njegovo ponašanje pokraj aut-linije ponekad nije na mestu, ali kaže da će se teško u budućnosti nešto promeniti po tom pitanju.

Klopov temperament dobro je poznat još iz vremena dok je sedeo na klupi Borusije iz Dortmunda, a godine ga nisu sputale da aktivno prati mečeve i u klubu sa Enfilda.

- Ljudi me neprestano vide kako trčim, stežem zube, upirem prstom u nešto. Ne mogu odjednom da počnem da sedim u položaju mislioca kako bi svi shvatili da mi se nešto događa u glavi. Razumem da u određenim trenucima izgledam kao idiot - izjavio je Klop, inače rekorder po broju dobijenih crvenih kartona u Bundesligi.

Nemac isitče i da mu ironija u komunikaciji sa sudijama ne olakšava život.

- Sudije to ne razumeju. Mislim da sam prvi crveni karton dobio zato što sam pomoćnog sudiju pitao: "Koliko je pogrešnih odluka dopušteno? Jer ako je petnaest, onda je ostala još samo jedna." Sudija nije razumeo ironiju i odmah je mahao zastavom. Nisam u stanju mirno da sedim - rekao je Klop.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA