Francuzi izgubili kod kuće posle dve i po godine, Serhio Ramos stigao Điđija Bufona

Nekoliko zanimljivih rezultata u prijateljskim proverama

  • 2
Sergio Ramos Foto: Tanjug/AP

Širom Evrope ove srede na programu su bile brojne prijateljske utakmice.

Najlakši posao na papiru imale su Italija koja je tukla Estoniju sa 4:0 i Portugalija koja je raznela nejaku Andoru sa čak 7:0 uz novi pogodak Kristijana Ronalda koji je ušao u igru s klupe u drugom poluvremenu.

Austrija je preslišala Luksemburg sa 3:0, dok je zanimljiva borba viđena u Haverleu gde je Belgija preokrenula u drugom poluvremenu vođstvo Švajcarske i slavila sa 2:1 (0:1). Gosti su vodili golom Mehmedija od 12. minuta, a preokrenuo je Batšuaji pogocima u 49. i 70.

U derbiju večeri Holandija i Španija su remizirale u Amsterdamu (1:1). Serhio Kanales je doneo prednost "Crvenoj furiji" u 19. minutu, a izjednačio Doni van de Bek u 47. Inače, Serhio Ramos je na ovom meču izjednačio rekord Đanluiđija Bufona upisavši 176. nastup za svoj nacionalni tim.

Poljska je u Čoržovu preslišala Ukrajinu sa 2:0, dok je Nemačka u Lajpcigu pobedila Češku sa 1:0 golom Đanluke Valdšmida u 13. minutu.

Najčudniji rezultat ove večeri viđen je u Parizu gde je svetski šampion izgubio posle dve i po godine na svom terenu i to od Finske sa 2:0. Jeste da su domaćini igrali u šarenom timu, ali je trijumf gostiju sa severa Evrope vrlo zanimljiv za sve poznavaoce reprezentativnog fudbala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA