≫ 

Donedavno je bio rukometaš, sada je asistencijom makazicama debitovao za fudbalsku reprezentaciju

Luda priča napadača Farskih ostrva

  • 0
Farska Ostrva Printskrin: streamja

Hilmar Leon Jakobsen, reprezentativca Farskih ostrva, definitivno je obeležio prijateljske utakmice koje su odigrane u novembarskom terminu s obzirom na to da je donedavno bio rukometaš!

Jakobsen je debitovao za svoj nacionalni tim u porazu od Litvanije rezultzatom 2:1, a u 90. minutu je izveo makazice kojima je pogodio prečku - da bi se lopta odbila do Vatnhamara koji je istu sproveo u mrežu.

Jakobsen je 9. septembra postao fudbaler HB-a, dok je na predstavljanju rekao:

- Bilo mi je zabavno  da igram rukomet, ali moj san oduvek je bio da zaigram fudbal - rekao je Jakobsen nedavno.

On je od 2013. godine bio član HB-a i igrao je povremeno, ali je neku zapaženiju ulogu imao samo u sezoni 2014/15 kada je nosio dres rezernog tima. Tada je na 18 mečeva dao osam golova, dok je ove sezone na 17 mečeva čak 12 puta tresa mrežu.

>>> I Gruzija i Severna Makedonija večeras (18.00) imaju istorijsku šansu da se plasiraju na Evropsko prvenstvo u fudbalu. Izuzetno važan meč i za jedne i za druge, kvota na Gruziju je 2,85, na iks 2,90, a dvojka na Makedonce je 2,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Gruzija - Makedonija.

U nastavku pogledajte najzanimljivi detalj sa njegovog debija u dresu nacionalnog tima:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA